Nieuwsbrief 1-2000

Omhoog

De School Voor Morgen is nog niet voor vandaag

De School Voor Morgen is nog steeds te vinden op het oude adres: http://www.svm.nl/, maar is geheel vernieuwd. Het heeft dus weinig zin om onder de oude titel van de Nieuwsbrief van januari 2000 alle kritiek weer over te nemen, die ik toen had op de School Voor Morgen.

Menubalk

De bezoeker van nu (augustus 2003) wordt als volgt begroet: Welkom op de website van ICT Holland (ontstaan uit de School voor Morgen en HHIT). ICT Holland is het Centrum voor Onderwijs en ICT van Hogeschool INHOLLAND Diemen.

Activiteiten

Als onderdeel van een hogeschool verzorgt ICT Holland cursussen zoals:

ICT Entree, gelieerd aan ICT Holland, is 'een opleidings-, en trainingsproject voor de gemeente Almere en de provincie Flevoland. In het project bootsen we de werkelijkheid na met behulp van een simulatiebedrijf (SB). Dit bedrijf heeft een geheel eigen identiteit, naam, logo, website etc. Het is een leercentrum voor werkzoekenden in de provincie Flevoland.
Daar hebben docenten in het voortgezet onderwijs natuurlijk niet veel te zoeken. Dat geldt trouwens voor de hele website, zeker als je die vergelijkt met bijvoorbeeld de Digitale School, de voormalige Digischool.

ICT Holland heeft ook eigen cursussen voor docenten, die zich willen bekwamen in ICT, zoals:

Wie daar informatie over wenst, hoeft maar te klikken. Voor de rest valt er op de voormalige  School Voor Morgen minder te beleven dan ruim drie jaar geleden.

Terug


© John DaniŽls stuur een bericht aan het bureau LT