vakantie

Omhoog correspondances mekefer chatten vakantie

Misschien heb je de vakantie net achter de rug en denk je daar nog met veel plezier aan terug. Misschien maak je al weer nieuwe plannen voor de volgende. Dan ben je aan het goede adres bij de stichting Vacances Buissonnières Internationales die op het openingsscherm, na een vriendelijk Bonjour, melding maakt van het feit dat VBI organise pour les enfants et les jeunes, des séjours de vacances et des classes de découvertes hors vacances scolaires. Uit het tweede voegwoord et blijkt dat het om 2 soorten reizen gaat. Welke? Als je dat weet, moet je straks eens goed naar het openingsscherm kijken. Je hebt de keuze uit enerzijds de jaargetijden hiver/printemps en anderzijds été. Vervolgens voor beide groepen nog eens uit en France en à l'étranger. Tenslotte uit 2 leeftijdscategorieën. Je kunt dus klikken op de foto van je keus. Als je dat hebt gedaan, zul je zien dat het allemaal doe-vakanties zijn. Welke? Maak wederom een keus uit één van de mogelijkheden en lees wat voor activiteiten er worden aangeboden. Je vindt vaak als doelgroep 8-14 jaar. Als je ouder bent, en die kans is groot, kies dan toch een activiteit die je ligt. Alvorens op de hyperlink te klikken, moet je je eens afvragen wat voor informatie je denkt te vinden bij alle aangeboden activiteiten. Dat kan niet anders zijn dan die informatie die iemand, die zo'n reis gaat boeken, denkt nodig te hebben. Natuurlijk moet je ook formulieren invullen als je je wilt aanmelden. Maar je kunt ook brochures aanvragen, die kosten niets en dan krijg je door daar in te kijken misschien weer je vakantiegevoel terug.
Als je klikt op Centres de vacances pour jeunes et enfants, sports et voyages en France ou monde dan krijg je on-line de website te zien van VBI.
Oh ja, misschien mag je voor je klas wel echt een schoolreis boeken bij VBI, reden om de leukste uit te zoeken die er is.
Bon voyage!